Laden...
Naar Facebook

Pubquiz

elke 3de of 4de dinsdag van de maand spelen we een pubquiz in Kloek Vredenburg! 80+ vragen waarin we de algemene kennis van jou en de rest van je team op het gebied van onder meer entertainment, geschiedenis, sport, aardrijkskunde, politiek en wetenschap testen.

In tien verschillende ronden - waaronder een plaatjes-, audio- en muziekronde - van tien vragen bepalen teams van maximaal zes personen wie zich de beste mag noemen. Voor de teams die als eerste, tweede en derde eindigen, liggen mooie prijzen klaar. Bovendien zijn tussendoor ook nog wat kleinere prijsjes te winnen.

Inschrijving start om 20.00 uur, om 20.30 begint de quiz. We verwachten zo rond 23.00 uur de winnaars te kunnen feliciteren. Deelname bedraagt 5 euro per persoon, te voldoen bij inschrijving. 

Om jezelf zeker te stellen van een plekje voor de quiz kan je reserveren om vooraf een hapje mee te eten. LET OP: het reserveren van een tafel kan dus ALLEEN voor eten vooraf, niet voor enkel quizzen!  Om te reserveren vragen wij u te mailen naar kloekutrecht@gmail.com, graag horen wij dan van u : jullie teamnaam, het aantal eters/deelnemers en het tijdstip dat jullie komen eten. Reserveren bij kloek kan uitsluitend op quizdagen.

×